♣Deel één – intro

Deel één  – Intro

Dit ben ik 🙂

Laat ik om te beginnen maar meteen vermelden dat ik ontzettend  !niet!  handig ben met computers en alles wat er mee te maken heeft.  Een eigen blog site is dus way out of my comfort zone! Waarom dan deze website? Nou, ik heb gemerkt dat veel mensen graag andere keuzes zouden willen maken wat voeding en hun manier van leven betreft, maar niet zo goed weten hoe.. ik heb op datzelfde punt gestaan en zag door de bomen het bos niet meer..

Ik zou daarom  mijn ervaringen en inspiratie heel graag willen delen, zodat het misschien wat makkelijker voor je wordt om kleine en grote veranderingen langzamerhand in je leven toe te gaan passen. Ik wil niet beweren dat ik alles weet, zeker niet.  But, sharing is caring.. right?  Er zijn gelukkig al heel veel leuke en inspirerende blogs die je zou kunnen bezoeken, die ik ook in mijn toekomstige artikelen zal noemen. 

Help! Ik weet niet waar ik moet beginnen! (deze kikker heb ik gered uit de klauwen van Jaap, hij gilde zo hard.. en toen ik m op tilde deed hij zijn handjes voor zijn ogen..)

Ook lijkt het me leuk om de dingen die mij bezig houden hier te delen. Ik heb werkelijk geen idee of het iemand iets interesseert.. Maar al is er maar één persoon die er iets in herkent of het gewoon leuk vind om lekker mee te lezen dan is dat wat mij betreft al super! Ik doe het in de eerste plaats voor mezelf. Dit is iets wat ik een paar jaar geleden nooit zou doen! Gemotiveerd door mijn vriend die me hier ook bij helpt heb ik besloten om deze stap te zetten, wat zoals ik al zei, voor mijn doen heel wat is. Geloof me. (De meeste elektronica crasht al als ik er naar kijk.) 🙁

Maar gelukkig heb ik een hele lieve hulplijn 🙂

 

Mijn redder in nood als ik alles per ongeluk weer verwijderd heb..

Even wat huis, tuin en keuken info over mij 🙂

De dames.

Ik woon in een gezellig huis in Lelystad samen met mijn ZEER bijzondere kat Jaap, mijn ienie mini hond Bo en mijn twee vogels Pino en pink. Ik vind het super leuk om raar tegen ze te praten. Zij vinden dat volgens mij ook. :p

 

Jaap in de Salon  🙂
Me & Mil
Mijn Gremlinnetje Bo

Ik heb sinds ongeveer 12 jaar een kapsalon en schoonheidssalon aan huis, wat ik heerlijk vind. Mijn gezellige salon is mijn tweede woonkamer 🙂

Dit is mijn vriend Mil 🙂

Ik heb een ontzettende lieve en leuke vriend op wie ik erg gek ben ♥

Mijn hart ligt bij de dieren en ik ben gek op natuur. Ik houd ook erg van muziek en lezen. Verder ben ik gek op (Kizomba) dansen en besteed ik mijn vrije tijd graag aan lezen of leuke dingen doen met familie mijn vriend(en) of vriendinnen. Je maakt me dolgelukkig met lekker ( puur en eerlijk) eten!