Sab in een “notendop'”

 

Mijn naam is Sabrine .. Sab! Leuk dat je mijn site bezoekt!

Laat ik om te beginnen maar meteen vermelden dat ik ontzettend !niet! handig ben met computers en alles wat er mee te maken heeft. Waarom dan deze website? Nou, ik heb gemerkt dat veel mensen graag andere keuzes zouden willen maken wat voeding en hun manier van leven betreft, maar niet zo goed weten hoe.. ik heb op datzelfde punt gestaan en zag door de bomen het bos niet meer.. ik zou daarom  mijn ervaringen en inspiratie heel graag willen delen, zodat het misschien wat makkelijker voor je wordt om kleine en grote veranderingen langzamerhand in je leven toe te gaan passen. Ook zal ik hier regelmatig leuke (peroonlijke) en ik hoop inspirerende verhalen en ervaringen met je delen.

Gemotiveerd door mijn lieve vriend die me hier ook bij helpt heb ik besloten om deze stap te zetten. ( Sab ik heb een website voor je gemaakt.. uhmm) wat voor mijn doen heel wat is. Geloof me. ( De meeste elektronica crasht al als ik er naar kijk. ) 🙁

De korte versie van mijn persoonlijke verhaal is dat ik door de jaren heen met vallen en opstaan best heel veel te weten ben gekomen over voeding en de effecten daarvan op het lichaam. Die zoektocht ontstond omdat ik meerdere klachten had en ook behoorlijke moeite had met het behouden van een gezond gewicht. Dat is inmiddels verleden tijd! 🙂 Ik vind het onderwerp voeding nu ontzettend interessant en waar ik normaal gesproken erg veel moeite heb in het focussen en mezelf op iets concentreren, is dat op het gebied van voeding absoluut niet het geval! Ik heb de afgelopen jaren heel wat boeken verslonden (goed voor de lijn) en veel zelfstudie gedaan.

Zoals ik hierboven al schreef, ik merk dat er best veel mensen zijn die ook graag een andere weg in zouden willen slaan, een gezondere weg..maar niet zo goed weten waar ze moeten beginnen. Herkenbaar! Voor de duidelijkheid, ik ben geen diëtiste of specialiste op gebied van voeding, maar zeer zeker ervaringsdeskundige. Met name mijn eigen ervaring! Ik wil mijn mening, die gevormd is door de dingen die ik heb gelezen, ervaren en gehoord en de door de jaren heen opgedane (is dat een woord?) kennis hier graag delen omdat er wellicht mensen zijn die er iets aan hebben.  Met alle liefde!! Pik eruit wat je handig vindt , maar belangrijk, luister altijd naar jezelf!

Ben je benieuwd naar de XXL versie, waar ik behoorlijk openhartig ben en meer vertel over mezelf en mijn leven? Dan kun je hier verder lezen 🙂 Pak een kop thee en ga er voor zitten ;p

(Het is niet het meest flitsende of vrolijke verhaal.. maar ja de waarheid is vaak een beetje hard.) (Het is ook nogal lang, sorry daarvoor.)